Leadropes

Leadropes worden veel gebruikt bij grondwerk. Onze leadropes helpen mee aan een betere communicatie tussen mens en paard.

Het touw ligt fijn in de hand en is soepel. Er zit 'leven' in het touw en dat zorgt er voor dat u een goed contact met uw paard heeft. Doordat het touw na beweging snel weer stil hangt, krijgt het paard duidelijke signalen door.

Onze leadropes worden gemaakt van 12 of 14 mm touw. De leadropes worden netjes afgewerkt en hebben een leren 'plopper' aan het einde. Standaard bevestigen wij een musketon haak of karabijnhaak met ring aan onze leadropes, maar een andere haak is ook mogelijk. Bijvoorbeeld een grotere musketon, bull-snap, paniekhaak etc. Omdat niet alle haken even duur zijn, kan er aan sommige haken een meerprijs verbonden zijn. Prijs is op te vragen via mail. Kijk bij kleuren voor de beschikbare kleuren.

De keuze uit (musketon)haken voor leadropes kun je hier vinden.
                                                        
foto volgt
Leadrope 12 mm

Leadrope gemaakt van 12mm touw. De musketon wordt vastgezet met een oogsplits en aan het uiteinde wordt een leertje bevestigd.

                 12 ft    17,00
                 22 ft   23,00

Leadrope 14 mm

Leadrope gemaakt van 14 mm touw. De musketon wordt vastgezet met een oogsplits en aan het uiteinde wordt een leertje bevestigd.

                 12 ft    18,50
                 22 ft    26,50Foto volgt
Leadrope 14 mm Babyblauw of Roze

Leadrope gemaakt van 14 mm touw. Dit touw is qua gewicht lichter als onze standaard leadropes. De musketon wordt vastgezet met een oogsplits en aan het uiteinde wordt een leertje bevestigd.

                 12 ft    17,50
                 22 ft    24,00